inspuiter bubbelbad.jpg

Bespaar op energiekosten dankzij zwembadisolatie

SunGarden Pools - Zwembadisolatie

Het warme zwembadwater geeft zijn warmte af aan de lucht, de bodem en de wanden van het zwembad. Hierdoor koelt het water af. Dat is normaal. We kunnen er wel voor zorgen dat het water langer warm blijft door deze wanden en de bodem te gaan isoleren met zwembadisolatie regio Zonhoven. We brengen een speciale isolatie aan tussen het beton en de liner. Het water blijft langer warm. Ook het wateroppervlak kan geïsoleerd worden, door bijvoorbeeld een afdekzeil of rolluik aan te brengen.

Sugaflex: meer dan zwembadisolatie

Sugaflex is het resultaat van onze eigen ervaring en het experimenteren met verschillende materialen. Onze Sugaflex isolatie zorgt er ook voor dat de liner beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Het is een zachte mousse die schokken opvangt. Doordat u minder moet stoken om het zwembad warm te houden, bespaart u ook op de kosten van de zwembadverwarming. Alle wanden van het zwembad, de vloer en de trappen voelen aangenaam zacht aan alsof u op een zetel zit.

Bezoek onze toonzaal

U kunt in onze toonzaal deze beschermende isolatie komen bekijken en voelen. Wij geven u graag uitleg over de vele voordelen eigen aan deze isolatie en hoe het plaatsen ervan juist in zijn werk gaat. U kunt SunGarden Pools uit Zonhoven natuurlijk ook contacteren via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.