A- A A+

Zwembad bouwen of kopen?

Een zwembad kiezen

Een zwembad in de tuin aanleggen biedt meer mogelijkheden dan u denkt. Of u het nu zelf bouwt, of het zwembad laat aanleggen door ons, het bouwproces doorloopt altijd dezelfde stappen. De afmetingen en vorm kunt u vaak zelf bepalen en ook het uitzicht van uw zwembad kan verschillen door keuzemogelijkheden zoals de kleur van de liner, het type en de kleur van boordsteen en terrastegels, en het soort zwembadafdekking. Vaak kiezen onze klanten voor een ingebouwde trap in het zwembad in plaats van een inox zwembadladder. Dergelijke ingebouwde zwembadtrappen bestaan in verschillende modellen en kunnen ook als zitplaats dienen of als leuke ondiepe speelplek voor de kinderen.

Recente projectenZelfbouwzwembad

De meeste soorten zwembaden kunnen door uzelf gebouwd worden. Bij een zelfbouw zwembaden doet u het volledig of gedeeltelijk zelf, waarbij wij afspreken welk gedeelte u liever aan ons overlaat. Wij staan steeds voor u paraat en zijn van zonsopgang tot zonsondergang bereikbaar voor vragen en begeleiding.

U laat het zwembad aanleggen door ons

Indien u niet genoeg tijd of zin heeft om uw droomzwembad zelf te bouwen, bieden wij u graag onze eigen zwembadbouwdiensten aan, volledig of gedeeltelijk, afhankelijk van uw wensen. Wij beschikken over 19 jaar professionele ervaring in het bouwen van zwembaden en kunnen alle werken in eigen beheer uitvoeren.

Soorten zwembaden

Wij bieden verschillende soorten zwembaden aan in onze zwembadwinkel. Van iedereen die bij ons een zwembad voor in de tuin koopt, bouwt 90 procent het zelf.
U kunt kiezen uit gemetste zwembaden, houten zwembaden, BLOKIT ® zwembaden, PPP ®-zwembaden en prefab zwembaden. Iedereen kan dus zijn eigen droomzwembad realiseren.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Kom dan eens langs in onze toonzaal. U kunt ons natuurlijk ook contacteren via onze contactpagina.
Wij helpen u dan graag verder.

Sun Garden Pools Beringersteenweg 63
3520 Zonhoven - België
Tel:0486/164331

BTW BE0473 670 497