A- A A+

SunGarden Pools, de specialist in zwembadaanleg en zelfbouw zwembaden! Het seizoen is begonnen, we zijn terug open !

SunGarden Pools te Zonhoven is al sinds 1995 een vaste waarde voor zwembadbouw in Vlaanderen. Als specialist in zwembaden bezorgen wij u talloze uren waterpret.

Wie droomt er immers niet van een eigen zwembad in de tuin? Dat leuke vakantiegevoel, maar dan bij u thuis. Aangenaam zonnen met een cocktail in de hand om nadien een frisse duik te nemen in uw privézwembad. Deze droom wordt vandaag werkelijkheid, ongeacht uw budget. Droomt u van een zwembad in uw tuin?
Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal.

Zwembad zelf bouwen of laten bouwen?

De meeste van onze klanten kiezen voor zelfbouw zwembaden. Er bestaan verschillende soorten zelfbouwpakketten om uit te kiezen maar vooral gemetste zwembaden liggen zeer goed in de markt. Indien u niet over de tijd beschikt om het zelf aan te leggen, kunnen wij het volledige project uitvoeren of in samenspraak met u bepaalde delen voor onze rekening nemen. Bij uw bezoek aan onze toonzaal luisteren wij naar uw wensen en noden en bekijken wij samen wat voor u de beste keuze is.

Totaalprojecten

Wanneer u een firma zoekt die in uw tuin niet enkel het zwembad kan bouwen maar ook voor de graafwerken zorgt of voor de aanleg van terras of klinkers rond het zwembad en aansluitend aan de woning, dan bent u bij SunGarden Pools aan het juiste adres. Wij voeren deze werken volledig uit in eigen beheer, dus u hebt één aanspreekpunt voor al uw opdrachten. U kunt ook bij ons terecht voor grasmatten en zelfs kunstgras. Kijk zeker eens wat SGP-Infra voor u kan doen.

Ruim assortiment onderdelen en toebehoren

SunGarden Pools beschikt over een magazijn met een zeer ruim assortiment onderdelen voor zwembaden die direct leverbaar zijn. Bovendien werken wij onze zwembaden af met een unieke zwembadisolatie, nl. Sugaflex. Ook voor onderhoudsmaterialen en zwembadproducten kunt u bij ons terecht.

U kunt een demozwembad bekijken, volledig uitgerust met een automatisch rolluik en verlichting en voorzien van een werkende filterinstallatie. Verder vindt u in onze toonzaal ook bubbelbaden, pompen, sauna’s, zwembadstofzuigers, zonnecollectoren, verschillende soorten zwembadafdekkingen en nog veel meer. Wij verheugen er ons op u te mogen ontmoeten. U kunt ons natuurlijk ook steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Zwembaden

Een zwembad in de tuin aanleggen biedt meer mogelijkheden dan u denkt. Of u het nu zelf ...

Toebehoren

De filterinstallatie is één van de belangrijkste toebehoren voor elk zwembad. De zwembadpomp ...

Bubbelbaden

Als u op zoek bent naar het ultieme thuisontspannings-product, dan zit u hier goed ...

SGP-Infra

Zwembaden en hun toebehoren zijn de kern van Sun Garden Pools, maar omdat zwembaden nogal ...

Onze realisaties

Sun Garden Pools - Zonhoven - Realisaties   Sun Garden Pools - Zonhoven - Realisaties   Sun Garden Pools - Zonhoven - Realisaties

Contacteer ons

Sun Garden Pools
Beringersteenweg 63
3520 Zonhoven - België

info@sungardenpools.be  of 0486/16 43 31

 

BTW BE0473 670 497

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden:

Openingsuren vanaf 19/3/19

maandag Op afspraak 0486/164331
dinsdag Op afspraak 0486/164331
woensdag 13u00 - 17u30
donderdag 13u00 - 17u30
vrijdag 13u00 - 17u30
zaterdag 10u00 - 16u00
zondag Op afspraak 0486/164331