A- A A+

Prijs zwembad plaatsen

Sun Garden Pools - Zonhoven - Soorten zelfbouw zwembadenKostprijs zwembaden

De kostprijs van een zwembad is de prijs van de constructie, de inbouwdelen, de filterinstallatie, waterdichting, de afdekking en de manuren aan arbeid die er inzitten.

Wij raden de meeste mensen aan om hun zelfbouwzwembad te metsen, omdat dit de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft! Er bestaan ook verschillende soorten zelfbouwkits voor elk budget.

Gemetst zwembad: uw beste keuze

Als u kiest voor een gemetst zwembad, dan kiest u voor de beste oplossing! Een gemetst zwembad heeft niks dan voordelen. Het bouwmateriaal is goedkoop en overal verkrijgbaar, u zit niet vast aan een standaardpakket en u kunt in elke vorm en maat bouwen. Negentig procent van onze klanten die zelf hun zwembad bouwen, kiezen voor een gemetst zwembad omdat metsen zoveel vrijheid geeft en het resultaat zeer stevig en uiterst duurzaam is. De goedkoopste oplossing en toch de beste kwaliteit! Wilt u weten welk type zwembad het beste bij u past? Aarzel niet en stel uw vraag!

Blokit zwembad

U wilt zelf een zwembad bouwen en kiest voor de Blokit techniek? Dan worden er eerst verticale ijzeren staven geplaatst vanuit de bodemplaat. Later worden hier blokken piepschuim overgezet, waarna op iedere laag een horizontaal betonijzer wordt gebonden aan de verticale staven. Zo bekomt men een ijzeren vlechtwerk dat de piepschuimblokken op de bodem houdt. Hierna worden de inbouwdelen geplaatst en vastgezet met pur-schuim, waarna de Blokit blokken worden opgevuld met stevig beton. Dit geeft een sterke constructie met gelijktijdig een isolerend vermogen.

PPP-zwembad

Deze uit kunsthars vervaardigde panelen zijn de perfecte oplossing voor wanneer u een zelfbouwpakket wilt kopen en een eenvoudig, snel te monteren en bijzonder voordelig zwembad wenst te bouwen.

Houten zwembaden

Een houten zwembad kan zowel volledig ingegraven, half ingegraven of volledig bovengronds geplaatst worden. Als u liever veel graafwerk vermijdt, is een bovengronds houten zwembad ideaal. Bovendien zijn deze pakketten makkelijk zelf op te bouwen in enkele dagen tijd en in verschillende afmetingen en vormen verkrijgbaar.

Prefab zwembad

Een prefab zwembad, ook wel kuip uit één stuk of monoblok genoemd, is ideaal wanneer u de realisatie van een zwembad bouwen in de tuin snel wilt laten vooruit gaan. Enkel een gat graven, bodem gieten, kuip er in en aanvullen rondom. Dit type zwembad is vanwege zijn afmetingen en gewicht niet geschikt voor zelfbouw, want hieraan komen zware kranen te pas.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Kom dan eens langs in onze toonzaal. U kunt ons natuurlijk ook contacteren via onze contactpagina.
Wij helpen u dan graag verder.

Sun Garden Pools Beringersteenweg 63
3520 Zonhoven - België
Tel:0486/164331

BTW BE0473 670 497