A- A A+

Standaard zwembad inbouwstukken

Sun Garden Pools - Zonhoven - Zwembad inbouwstukkenOngeacht welk type u kiest voor de zwembadconstructie, u zult zien dat dezelfde zwembad inbouwdelen terugkomen om het zwembad af te werken. Deze inbouwdelen zijn meestal wit van kleur, maar kunnen indien gewenst ook dezelfde kleur als de liner hebben. Wij lijsten even de belangrijkste inbouwonderdelen voor u op:

De bodemput is het eerste inbouwstuk waar we mee te maken krijgen als we de betonnen bodem gaan storten. Dit PVC inbouwstuk is een zeer belangrijk onderdeel van uw zelfbouwzwembad omdat het ons in staat stelt de onderste waterlaag op te pompen en zodoende in de filter een ideale vermenging met het oppervlaktewater te bekomen. Dit zal zowel de zuiverheid als de temperatuur ten goede komen. Het koudste water, wat zich altijd onderaan het zwembad bevindt, kan hierdoor verwarmd worden zodat u overal in het zwembad een gelijke temperatuur zal bekomen.

De inspuitstukken zijn nodig om het gefilterde en eventueel verwarmde water terug in het zwembad te krijgen. Deze wand-doorvoerstukken zijn voorzien van een richtbare kogelkop waarmee men het wateroppervlak in beweging
kan brengen.

Best voorziet u ook een aparte stofzuigaansluiting om makkelijk het vuil op de bodem uit het zwembad te krijgen.

De skimmers, die dienen om het lichte oppervlaktevuil zoals vliegjes en stof af te zuigen, worden als laatste ingebouwd. Deze aanzuigmonden zijn het best van een groot formaat om zo functioneel mogelijk te zijn.

Opties, zoals onderwaterverlichting met halogeenlampen, of led verlichting kunnen zorgen voor een echte vakantiesfeer als u ‘s avonds aan het zwembad een
glaasje nuttigt.

Last but not least zijn er nog de jetstream-installaties, ook wel tegenstroom-installaties genoemd, die ervoor kunnen zorgen dat u, zelfs in een klein zwembad, rustig kunt blijven zwemmen zonder na iedere lengte te moeten keren. Een krachtige pomp brengt een waterstroming op gang die genoeg weerstand geeft aan de zwemmer om ter plaatse te blijven zwemmen. Tevens kunnen ze fungeren als massage-apparaat.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Kom dan eens langs in onze toonzaal. U kunt ons natuurlijk ook contacteren via onze contactpagina.
Wij helpen u dan graag verder.

Sun Garden Pools Beringersteenweg 63
3520 Zonhoven - België
Ligging
Tel.: 011/82 12 53
       0495/82 12 53

BTW BE0473 670 497